HAKKIMIZDA

KETENCİ İNŞAAT TAAHHÜT PROJE SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ

KETENCİ İNŞAAT TAAHHÜT PROJE SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ

HAKKIMIZDA

Ketenci İnşaat Hafriyat, bir aile şirketi olarak kurulduğu 1970 yılından bugüne kadar inşaat ve hafriyat sektöründe çeşitli ihtiyaçlara cevap verebilen; yılların tecrübesi ile güvenilir ve kaliteli işçilik sunarak, gerçekleştirdiği sayısız projeler ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlamıştır.

 

Gerek üstlendiği büyük ve küçük hacimli hafriyat projelerindeki başarısı, gerekse taahhütlerin zamanında yerine getirme hususunda gösterdiği hassasiyet sayesinde sektördeki mevcut sağlam konumuna ulaşmıştır. Güven ve şeffaflığa dayalı iş anlayışı, Ketenci İnşaat Hafriyat sürdürülebilir büyüme hedefini başarıya taşımaktadır.

 

 

İzmir’de yıkım, hafriyat, kanal, taş kırma, döküm ve moloz taşıma işlerinde faaliyet gösteren Ketenci Hafriyat; gelişmiş araç parkı ve ofisi ile her boyuttaki ihtiyacı karşılayabilmektedir. Çekici, ekskavatör, kırıcı ve kamyonlardan oluşan makine parkı ile hızlı ve kesin çözümler üretebilecek tecrübeli teknik personele sahiptir. Ketenci Hafriyat müşteri memnuniyetini benimseyen vizyonuyla hizmetinizdedir.

 

SANİ KETENCİ        

Yönetim Kurulu Başkanı

  

 

UZMAN KADRO 

 

HIZLI VE EKONOMİK ÇÖZÜM 

 

TEKNOLOJİK EKİPMAN 

 

ÇEVREYE DUYARLI 

 

İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİK KONULARINDA EĞİTİMLİ